Bingocams

Er zijn tegenwoordig veel aanbieders van online bingo te vinden op het wereldwijde web. Een van de bekendste aanbieders is BingoCams, een betrouwbare website waar bingospelers over de gehele wereld bij elkaar komen. Aangezien elke speler een webcam heeft, is het eigenlijk een attractieve versie van live bingo. De andere spelers kan de speler zien tijdens het spelen en de vreugde van een overwinning kan gedeeld worden.

BingoCams beschikt over versies van het bingo spel, er kan meegespeeld worden bij 75 ballen bingo of 90 ballen bingo. Beide varianten zijn erg populair. Door een bingokaart te kopen kan jij al meedingen om de pot, welke tot in de honderden euro’s kan oplopen. Dat ligt vanzelfsprekend aan de hoeveelheid spelers in de bingokamer. Er kan meegespeeld worden met slechts één of zelfs tientallen speelkaarten.

Hoe werkt bingo bij Bingocams?

De bekendste bingo variant is 90 ballen bingo, hierbij hebben de spelers meerdere kansen op een prijs. Er worden per speelronde drie winnaars aangewezen, meer kansen dus. Bij 75 ballen bingo kan er opnieuw uit twee versies gekozen worden, dat zijn 5 Line Bingo en Pattern Bingo. Eigenlijk kennen alle varianten dezelfde basisregels en verschillen ze weinig van elkaar.
Winnen bij BingoCams

Er staan bij BingoCams tientallen pokerkamers klaar voor de spelers, per kamer verschilt ook de hoogte van de prijzenpot. Er zijn zeer hoge prijzen te winnen bij BeterBingo, ook wel de jackpots genoemd. Er zijn vier verschillende jackpots te winnen, dat zijn de Progressieve Jackpot, de Bingbling Jackpot, de Happinezz Jackpot en de Bubblegum Jackpot.

De Progressieve Jackpot staat vanzelfsprekend het hoogste en daar zitten dan ook meer voorwaarden aan verbonden. Om deze torenhoge jackpot te kunnen winnen moet de speler in de voorgaande drie maanden een bingo speelkaart hebben gekocht.

Deze jackpot staat altijd op minimaal duizend euro en stijgt bij elke speelkaart die bij BingoCams zal worden aangeschaft. Aangezien spelers over de hele wereld dagelijks bingo speelkaarten aanschaffen, loopt deze jackpot in een raptempo enorm op. Mocht jij deze jackpot winnen en staat jouw webcam aan, dan zal je reactie aan alle leden worden vertoond.